01.Gün    İSTANBUL – LONDRA

Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali’nde saat 07:30’da hazır bulunulması. Bagaj, bilet ve biniş işlemlerinin ardından Atlas Global Havayollarının KK 6007 sefer sayılı uçuşu ile 10.25 de Londra’ya uçuş. Yerel saat ile 12.30’da Stansted  Havalimanı’na varışın ardından özel aracımız ile panoramik şehir turu. Görülecek yerler arasında; Parlemento Binası, BIG BEN Saat Kulesi, Westminister Köprüsü ve Manastırı, Trafalgar Meydanı, Amiral Nelson Anıtı, Hyde Park, Buckingham Sarayı, Thames Nehri, Meydanı bulunmaktadır. Tur sonrası otele transfer ve odaların alınması. Geceleme otelimizde.

02.Gün    LONDRA

Sabah kahvaltının ardından tam gün serbest zaman. Arzu eden misafirlerimizle ekstra olarak düzenlenecek olan London Eye & Madame Tussauds & Thames Nehri turumuza katılabilirler (105 Pound) . Dünyanın en büyük dönme dolaplarından biri olan London Eye her yıl milyonlara turist tarafından ziyaret edilmektedir. Turumuzun bir sonraki durağı; bir çok farklı şehirde de  yer alan Madame Tussauds Müzesi’nde balmumu heykeller arasında keyifli zaman geçiriyoruz. Sonrasında arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan Royal Banquet & Show turumuza katılabilirler (65 Pound). Tur bitiminde otele dönüş ve serbest zaman. Geceleme otelinizde.

03.Gün    LONDRA

Sabah kahvaltının ardından, dileyen misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan Windsor Kalesi & Oxford & Bicester Turu’na katılabilirler (85 Pound). Windsor Kalesi dünyanın en büyük ve en eski kalesidir. Yaklaşık 1000 yıldır İngiliz kraliyet ailesinin bazı özel dönemlerde ikamet ettiği bir yerdir. Günümüzde kale hala kullanımda olup, İngiltere Kraliçesi bazı özel haftasonlarını burada geçirmektedir. Kale tüm görkemi ile her yıl binlerce ziyaretçiyi ağırlamaktadır. Ardından İngiltere’nin kültürel ve tarihi yönden en zengin şehirlerinden biri olan Oxford’a yolculuğumuza başlıyoruz. Oxford; dünyanın dört bir yanından gelen öğrencilere ev sahipliği yapması nedeniyle, kozmopolit yapıya sahip bir öğrenci şehridir. Şehir dokusu, mimarisi ve kültürel yapısı ile sizi alıp bambaşka bir dünyaya götürüyor. Oxford turumuzun ardından yüzlerce markayı içerisinde barından Bicester Outlet’e doğru yola çıkıyoruz. İngiltere’nin ve dünyanın en popüler alışveriş merkezlerinden biri olan Bicester Outlet’te alışveriş için serbest zaman. Turumuzun ardından otelimize dönüş. Geceleme otelimizde.

04.Gün    LONDRA – İSTANBUL

Sabah kahvaltının ardından odaların boşaltılması ve rehberimizin belirleyeceği saatte dönüş yolculuğumuz için; Stansted Havalimanı’na transferimiz gerçekleşiyor. Atlas Global Havayollarının KK 6008 sefer sayılı uçuşu ile 13.35 de Atatürk Havalimanına uçuş, yerel saat ile 19.30’da İstanbul’a varış ve turumuzun sonu.

FİYATLARIMIZA DAHİL OLAN SERVİSLERİMİZ

Havalimanı vergileri ve hizmetleri bedeli

Atlas Global Havayolları ile İstanbul (IST) / Londra (Stansted) / İstanbul (IST) ikram dahil uçak bileti

Belirtilen kategori vb. standartta otelde 3 gece oda kahvaltı konaklama

Londra panoramik şehir turu

Alan/Otel/Alan transferleri

Profesyonel Türkçe rehberlik hizmetleri

TURSAB zorunlu mesleki sorumluluk sigortası

FİYATLARIMIZA DAHİL OLMAYAN SERVİSLERİMİZ

Yurt dışı çıkış harcı bedeli (15 TL)

Her türlü otel ekstraları ve kişisel harcamalar

Programda ekstra olarak belirtilen tüm turlar

Müze ve ören yerleri girişleri

Seyahat sağlık sigortası (10 Euro.- 65 yaşa kadar)

İngiltere vizesi

ÖNEMLİ BİLGİLER

Acentemiz, havayolları ile yolcularımız arasında aracı konumunda olup, 28.09.1955 Lahey Protokolüne tabidir. Uçuş öncesinde uçuş detayları değişebilir, tüm saatlerin hareket tarihlerinden 48 saat önce teyid edilmesi gerekmektedir. Yolcularımız saat değişikliği riskini bilerek ve kabul ederek turu satın almıştır.

Fiyatlar, 01.01.2011 Tarihindeki taşımacılık ücretlerine göre verilmiş olup, hareket tarihine kadar gelebilecek artışlar aynı oranda yansıtılır.
Çocuk fiyatları ; 2 yetişkinle aynı odada 3. kişi olarak konaklamaları halinde uygulanır.
Üç Yataklı odada ; 3. yatak ilave yatak olup, açılır - kapanır yatak şeklindedir ve diğer 2 yatakla aynı konfora sahip değildir.
Uçuş saatine göre, geç varışlarda panoramik şehir tanıtım turu, ertesi gün yapılır.
Acentemiz  kategorisi aynı kalmak kaydıyla otel isimlerini değiştirme hakkını saklı tutar.

Shengen vize işlemleri sırasında ve yurtdışı çıkışlarınızda ve girişlerinizde problem yaşamamak için pasaportunuzun seyahat bitiminden itibaren 6 ay geçerlilik süresi olmalıdır.
Şehirler arası geçişlerin özel otobüs ile yapılan gezilerimizde minimum katılım sayısı 30 kişidir. Tura katılmayacak olan misafirlerimiz rehberimiz tarafından kente girmeden önce yer alan dinlenme alanları veya ören yerlerine  yönlendirilecektir.
Ne zaman yapılırsa yapılsın iptal durumunda vize ve sigorta ücretleri iade edilmez.
Programlarda belirtilen gezilerin günleri yerel otoriteler tarafından gezilmesine, gidilmesine herhangi bir sebeple izin verilmeyen geziler yapılmaz. Bu gezilerin yapılamamasından Acentemiz  sorumlu tutulamaz.
65 yaş üzeri misafirlerimize seyahat sigortası için yaş periyodlarına göre sürprim uygulaması vardır. Detayları acentanızdan öğrenebilirisiniz.
Acentemiz  gezi programlarına kayıt yaptırmış kişiler bu maddeleri okumuş ve kabul etmiş sayılır.

Acentemiz  misafirlerine haber vermek koşulu ile turu iptal etme/tarih değişikliği yapma hakkına sahiptir.

Sayfayı Paylaş