İskandinav ülkelerinin incisi konumunda bulunan Finlandiya, muhteşem güzellikleriyle size özel bir tatil deneyimi sunacaktır. Bir tatilde aradığınız tüm unsurları bulabileceğiniz bu bölge, size özel bir destinasyon olacaktır.

Finlandiya Turları sırasında harika güzelliklerini size yansıttığı gibi bu güzellikleri değerlendirmeniz için de eşsiz fırsatları sunacaktır. Finlandiya’da sizin için hazırladığımız alışveriş rehberimiz, hediyelik seçiminde en yakın yardımcınız konumuna yükselecek.

Dönüş yolunda sevdiklerini sevindirmek için tercih edeceğiniz bazı hediyeliklerin özel olması, hem size hem de sevdiklerinize ayrı bir fırsat sunacak, hayatınız boyunca unutamayacağınız hatıraları yaşayıp yaşatacaksınız. Finlandiya, özel bir alışveriş deneyimini size sunacaktır. Finlandiya bir şeyler alabilmek için size farklı alternatifleri sunacaktır. Bunun için Finlandiya şehirlerinde onlarca farklı temada alışveriş merkezi bulabilirsiniz.

Finlandiya’da alacağınız hediyelik eşyalar kesinlikle bu ülkenin simgesel değerlerini yansıtacağı gibi kişiye özel bir fırsatı da ayağınıza getirecek, bütçenize ve keyfinize uygun seçim yapmanızı sağlayacaktır. Finlandiya’nın simgeleri arasında yer alan geyiklerin maketleri, geyik boynozlarından yapılan özel hediyelik eşyalar, küpe, kolye veya bileklik gibi bazı özel hediyeleri değerlendirebileceksiniz. Buna ek olarak geyik maketleri, geyik motifli kazaklar, eldivenler, atkılar, Noel baba maketlerini tercih edebilirsiniz.

Özellikle geyikler Fin halkının özellikle yararlandığı bir hayvandır. Simgesel değerleri bulunan bu hayvanın etinden, sütünden, derisinden ve boynuzlarından yararlanabilirsiniz.

Avrupa’nın bir çok ülkesine nazaran daha orijinal ürünlere sahip olabileceğiniz Finlandiya’da harika fırsatlar ayağınıza kadar gelecek. Siz de bu fırsatları hemen değerlendirmeye başlayarak muhteşem hediyeler satın alabilecek hem kendinizi hem de sevdiklerinizi sevindirebileceksiniz.

Finlandiya’da farklı spor aktiviteleri

Finlandiya gerçekten farklı kültürleri ve aktiviteleri deneyebileceğiniz muazzam bir ülkedir. Avrupa’nın kuzey kısmında yer alan bu ülke, size sunmuş olduğu çeşitli aktiviteler ile harika zaman geçirmenizi sağlayacaktır.

Finlandiya’da spor denildiğinde akla bir takım farklılıklar gelebilmektedir. Hem popüler hayatın tercih edilmesine imkan tanıyan yapısı hem de yerel güzelliklerin doğru ve verimli bir şekilde yansıtılmasıyla dikkat çeken bu ülke, aktiviteleriyle adeta güzel bir fırsatı önünüze altın tepside sunacaktır.

Eş taşıma yarışması

Finlandiya halkı çılgınlıkta sınır tanıyor. Dünyanın en eğlenceli ve renkli görüntülerine sahip olan eş taşıma yarışması ile güzel zaman geçirebilir ve muhteşem fırsatları değerlendirerek gerek profesyonel gerekse de amatör bir halde yarışmaya katılabilirsiniz.

Çamurda futbol

Futbol her dönem milyonları peşinden sürüklemiştir. Finlandiya’da ise biraz daha farklı yanlarıyla dikkat çekecektir. Finlandiya’da oynana çamurda futbol organizasyonu gerçekten hoşunuza gidecek aktiviteler arasında yer alacaktır.

Dünya buzda yüzme şampiyonası

Finlandiya halkının spor ve yüzme konusunda ki deneyimlerini bilmeyen yoktur. Öyle ki yüzme işlemleri yalnızca bir yarış olmaktan çıkmış, popüler kültürün önemli temsilcilerinden birisi olmuştur. Buzda yüzme şampiyonası ile farklılık yaratan bu ülke, etkinliğini tüm dünyaya duyurarak daha geniş katılımların önünü açıyor.

Ren geyiği yarışı

Ülkenin simgesi olan Geyik, farklı yarışmalar içinde karşınıza çıkacaktır. Farklı bir tatil yapmak isterseniz yapmanız gereken tek şey ren geyiği yarışlarına katılmak olacaktır.

Telefon fırlatma yarışı

Çılgın eğlencelerden bir tanesi de telefon fırlatma yarışması olacaktır. Bileğine güvenen herkesi bekleyen bu yarış, mükemmel zaman geçirmeniz için harika bir fırsat olacaktır. İşte yurt dışı turlar arasında  en keyfili seçenekleri değerlendirme zamanı geldi.

Sayfayı Paylaş