01.Gün İSTANBUL – BARCELONA

Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nde saat 08.00’da hazır bulunulması. Bilet ve bagaj işlemlerinin ardından Türk Havayolları TK 1835 sefer sayılı uçağı ile saat 10:55’te Barcelona’ya hareket. Yerel saat ile 12:45’te Barcelona’ya varış. Alanda bizi bekleyen özel otobüsümüz ile panoramik Barcelona şehir turu. Göreceğimiz yerler arasında Plaza De Catalunya Meydanı, La Rambla Caddesi, Kristof Kolomb Heykeli, La Sagrada Familia Kilisesi, olimpiyat tesislerinin bulunduğu Mont Juic Tepesi, Plaza De Espana bulunmaktadır. Şehir turu sonrası otelinize dönüş ve serbest zaman. Şehir turu sonrası otelinize dönüş ve serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz için ekstra düzenlenecek olan Barcelona ve lokal  mahalleler gece turu (35 Euro). Barcelona hakkında turistik çok şey duydunuz ama ünlü yönetmen Inarritu ve Woody Allen'in filmlerine konu olan yerel sokakları ve hayatı tanımanızı sağlayacak bu özel turumuzu kaçırmamanızı öneririz. Görülecek yerler arasında Paral-el mahalle,  El Raval, El Born sokakları ve Plaza Real bulunmaktadır. Dileyen misafirlerimiz tur esnasında belirlenecek serbest zaman içinde Tapas restoranlarıyla ünlü El Born bölgesinde unutulmaz tatlar deneyimleyebilirler. Geceleme otelimizde.

02.Gün  BARCELONA

Sabah kahvaltı sonrası arzu eden misafirlerimiz ekstra düzenlenecek olan Barcelona İkonları turuna (55 Euro) katılma imkanı. İlk durağımız UNESCO tarafından koruma altına alınmış ve Dünya Mirası Listesi’nde yer alan, Barcelona’nın yetiştirdiği ve Art Nouveau (Modernismo) sanat akımının dünyadaki en önemli öncülerinden kabul edilen ünlü Katalan mimar-tasarımcı Antoino Gaudi’nin yarattığı Park Güell. Park aynı zamanda ‘Viki Christina Barcelona’ filmine de sahne olan mekanlardan birisi. Ardından 1929 Barcelona Uluslararası Fuarı için inşaa edilen ve ziyaretçilerine tüm İspanya’ya ait 117 farklı ve eşsiz mimari yapı ile adeta mini bir İspanya turu sunan İspanyol Köyü yani Poble Espanyol. Köyde ayrıca şehrin en önemli cam sanatları, butik çikolata, şarap ve el işi deri atölyelerini de keşfetme şansımız olacak. Daha sonra şehrin arka sokaklarında kaybolma vakti! Turumuzun yürüyüş etabına geçiyoruz. Katalonya Meydanı’ndan başlayarak Barcelona Katedrali ve Katedral Meydanı, Barcelona’da bulunan ve İspanya’daki Girona ardından en iyi korunmuş Yahudi Mahallesi kabul edilen ‘El Call’, Saint Jaume Meydanı ve meydanın hemen yanıbaşında bulunan tarihi Roma şehri kalıntıları, Saint Neri Meydanı, Plaza Reial, şehrin hatta Avrupa’nın en eski pazarlarından birisi olan Mercat de la Boqueria ve son olarak Font de Canaletes çeşmesi turumuz esnasında yürüyerek keşfedeceğimiz yerler. Arzu eden misafirlerimiz ile akşam ekstra düzenlenecek Flamenco turu(55 Euro). Tur sonrası otelinize transfer ve geceleme otelinizde.

03.Gün  BARCELONA

Sabah kahvaltısı sonrası ekstra düzenlenecek olan Gerona & Figueras & Dali Müzesi turu (65 Euro). Figueras & Dali Müzesi turumuzda orta çağdan kalma mimari yapılarıyla Gerona şehri, büyük katedrali ve Yahudi mahallesi, ünlü ressam Dali’nin doğduğu Figueras kasabası ve Dali Müzesi ziyaret edilecektir. Tur sonrasında otelinize transfer. Geceleme otelimizde.

04.Gün  BARCELONA – İSTANBUL

Sabah kahvaltı sonrası serbest zaman. Odaların boşaltılması ve otelden ayrılış işlemleri. Özel otobüslerimiz ile havalimanına transfer, bilet ve bagaj işlemlerinin tamamlanmasından sonra Türk Havayolları’nın TK 1836 sefer sayılı uçağı ile saat 13:40’ta İstanbul’a hareket. Yerel saat ile 19:05’te İstanbul’a varış ve turumuzun sonu

 

FİYATLARIMIZA DAHİL OLAN SERVİSLERİMİZ

Türk Havayolları ile İstanbul (SAW) - Barcelona - İstanbul (SAW) uçak bileti,

Havalimanı vergileri ve hizmetleri bedeli,

Belirtilen kategori otelde toplam 3 gece oda kahvaltı konaklama,

Alan/Otel/Alan transferleri ve şehirlerarası transfer,

Barcelona panoramik şehir turu,

Otel vergileri,

Turist şehir vergileri,

Türkçe rehberlik hizmetleri. 

 

FİYATLARIMIZA DAHİL OLMAYAN SERVİSLERİMİZ

Vize ücreti ve servis bedeli (120 Euro)

Yurt dışı çıkış harcı bedeli,

Her türlü otel ekstraları ve kişisel harcamalar,

Programda belirtilmeyen tüm gezi ve turlar,

Müze ve ören yerleri girişleri,

İsteğe bağlı rehber ve şoför bahşişleri,

Seyahat sağlık sigortası (15 Euro )

ÖNEMLİ BİLGİLER

Acentemiz, havayolları ile yolcularımız arasında aracı konumunda olup, 28.09.1955 Lahey Protokolüne tabidir. Uçuş öncesinde uçuş detayları değişebilir, tüm saatlerin hareket tarihlerinden 48 saat önce teyit edilmesi gerekmektedir. Yolcularımız saat değişikliği riskini bilerek ve kabul ederek turu satın almıştır.
Fiyatlar, 01.01.2011 Tarihindeki taşımacılık ücretlerine göre verilmiş olup, hareket tarihine kadar gelebilecek artışlar aynı oranda yansıtılır.
Çocuk fiyatları; 2 yetişkinle aynı odada 3. kişi olarak konaklamaları halinde uygulanır.
Üç Yataklı odada; 3. yatak ilave yatak olup, açılır - kapanır yatak şeklindedir ve diğer 2 yatakla aynı konfora sahip değildir.
Uçuş saatine göre, geç varışlarda panoramik şehir tanıtım turu, ertesi gün yapılır. Programlarda belirtilen geziler rehberin insiyatifinde herhangi bir nedenden dolayı belirtilen gün/ günler dışında başka bir gün yapılabilir.
Acentemiz kategorisi aynı kalmak kaydıyla otel isimlerini değiştirme hakkını saklı tutar.
Yurtdışı çıkışlarınızda ve girişlerinizde problem yaşamamak için pasaportunuzun seyahat bitiminden itibaren 6 ay geçerlilik süresi olmalıdır.
Şehirlerarası geçişlerin özel otobüs ile yapılan gezilerimizde minimum katılım sayısı 30 kişidir. Tura katılmayacak olan misafirlerimiz rehberimiz tarafından kente girmeden önce yer alan dinlenme alanları veya ören yerlerine yönlendirilecektir.
Ne zaman yapılırsa yapılsın iptal durumunda vize ve sigorta ücretleri iade edilmez.
65 yaş üzeri misafirlerimize seyahat sigortası için yaş periyodlarına göre sürprim uygulaması vardır. Detayları acentenizden öğrenebilirsiniz.
Acentemiz, konsoloslukla müşterilerimiz arasında sadece aracı konumda olup,  vizenin her hangi bir neden ile onaylanmaması, yetişmemesi gibi durumlar dâhilinde hiçbir sorumluluğu olmayıp tazminat hakkı doğurmamaktadır.
Vizenin gidilecek tura ilk giriş yapılan ülkeden veya en fazla konaklama yapılacak ülkeden alınması gereklidir. Aksi halde pasaport polislerinin ülkeye giriş yaptırmamasından acentemiz kesinlikle sorumlu değildir.
Acentemiz, gezi programlarına kayıt yaptırmış kişiler bu maddeleri okumuş ve kabul etmiş sayılır.
Acentemiz, misafirlerine haber vermek koşulu ile turu iptal etme/tarih değişikliği yapma hakkına sahiptir.  Yeterli sayıda katılım sağlanmayan programlarda turu önceden haber vermek kaydı ile iptal hakkı acentemizde saklıdır. Turun iptali durumunda acentemiz iptalini bizzat bildirmek zorundadır. Yasal süreç olduğundan tazminat hakkı yoktur.

Sayfayı Paylaş